Programma

©Hugo Vandevoorde

Programma 2022

Iedere derde vrijdag van de maand, behalve enkele uitzonderingen al of niet buiten onze wil om, vergaderen we vanaf 19u. in de Stallingen van de Hoeve Vandewalle – Boomgaardstraat 168 – 8520 Kuurne.

Elke vergadering begint met de uitslag van de verkiezing van onze “Foto van de maand” (FvdM), tenzij er een gastspreker komt (dan wordt de uitslag digitaal medegedeeld). De verkiezing gebeurt digitaal door onze leden. Elke maand heeft een ander thema. Leden mogen elke maand 1 foto indienen in volle resolutie tegen de laatste dag van elke maand. Op het einde van het jaar worden alle foto’s ter beoordeling voorgelegd aan een externe jury, kwestie van eens een andere klok te horen luiden!

Jaarthema 2022: “Vrij thema” – U kiest een eigen thema of project waarrond u het ganse jaar wil werken. Elke deelnemer mag max. 12 foto’s indien tegen het eind van het jaar. U denkt ook na over de presentatie van uw foto’s/reeks. De boedoeling is om thematisch en gericht te werken. In 2023 willen we de vrucht van uw werk bundelen in een tentoonstelling.

Het Coronavirus heeft in 2020 en 2021 onze planning behoorlijk in de war gestuurd! Hieronder vindt u ons programma voor het jaar 2022, zij het onder voorbehoud. Mocht het virus opnieuw roet in het eten gooien dan zullen we wellicht verplicht zijn opnieuw aanpassingen te doen! Blijf ons volgen!

Bekijk ons programma 2022 door te kikken op volgende link:

“De moed om zekerheden los te laten is een vereiste voor creativiteit” – Erich Fromm.

©Nathalie Greniers