Programma

©Wilfried Manhaeve

Programma 2021

Iedere derde vrijdag van de maand, behalve enkele uitzonderingen buiten onze wil om, vergaderen we vanaf 19u. in de Stallingen van de Hoeve Vandewalle – Boomgaardstraat 168 – 8520 Kuurne

Elke vergadering begint met de uitslag van de verkiezing van onze “Foto van de maand” (FvdM) . De verkiezing gebeurt digitaal door onze leden. Leden moeten hun foto indienen in volle resolutie tegen de aangegeven datum (normaal tegen de 10de van elke maand ). Op het einde van het jaar worden alle foto’s ter beoordeling voorgelegd aan een externe jury, kwestie van eens een andere klok te horen luiden! Bij elke vergadering worden ook een aantal foto’s besproken.

Jaarthema 2021: “Water” – max. 5 foto’s per deelnemer. De leden dienen hun themafoto’s in gedurende het ganse jaar, waarvan 1 per kwartaal (15 maart – 15 juni – september en 15 december). Het laatste kwartaal mogen er 2 ingediend worden.

Het Coronavirus heeft in 2020 onze planning behoorlijk in de war gestuurd! Hieronder vindt u ons programma voor het jaar 2021, zij het onder voorbehoud. Mocht het virus opnieuw roet in het eten gooien dan zullen we wellicht verplicht zijn opnieuw aanpassingen te doen! Blijf ons volgen!

Bekijk ons programma 2021 door te kikken op volgende link:

“De moed om zekerheden los te laten is een vereiste voor creativiteit” – Erich Fromm.