Onze werking

Ons dagelijks reilen en zeilen rust op de schouders van een beperkt bestuur, dat aangevuld wordt met een aantal enthousiaste en creatieve vrijwilligers die ons, elk op hun eigen wijze en ritme, bijstaan en zo het collectief helpen inhoud te geven.

Je hoeft geen lid te zijn om aan een activiteit of een project deel te nemen. Wie een kijkje wil komen nemen is zeker welkom en je mag gratis komen zien of onze werking je bevalt! Vanaf 2017 kan je ook betalend lid worden en dit voor 20,00€ op jaarbasis. Betalende leden genieten uiteraard van enkele bijkomende voordelen, zoals bijv. een korting op betalende activiteiten. Je wordt betalend lid door je lidgeld te storten op onze rekening met n° BE 65 4600 4283 1196 (graag vermelding van naam en adres). Je mag gerust ook lid zijn van een andere fotografievereniging. Wie weet opent dit perspectieven tot een fijne samenwerking. Iedereen, ongeacht ras of welke overtuiging ook, mag lid worden of meewerken aan een activiteit of project van ons collectief. Er zijn slechts 2 spelregels: een wederzijds respect en de bereidheid om je kennis en je passie te delen met anderen…..

Onze gewone activiteiten, behoudens een uitzondering, vinden plaats op de 4° vrijdag van de maand, behalve in december waar we een weekje vroeger (3° vrijdag) onze maandelijkse activiteit houden. Start is telkens om 19.30u. Daarnaast zijn er uitstappen en doe-activiteiten. Van 15 juli tot 15 augustus gunnen we iedereen een fijn en deugddoend verlof. Elk jaar in maart hebben we, in samenwerking met Natuurpunt Vlasbek Kuurne, een “Natuurfotografie avond” met gerenommeerde gastfotografen. Tweejaarlijks organiseren we ook een groepstentoonstelling (deelname is niet verplicht).

Tenzij anders vermeld gaan onze activiteiten door in de vergaderzaal van de  Sint-Pieterszaal – Brugsesteenweg 309 – 8520 Kuurne (boven – via zijingang te bereiken). Wil je een uitnodiging voor onze activiteiten ontvangen….stuur ons gerust een mail en we houden je op de hoogte.

p1010301_dxoweb
©Bernard Noffels – Havana

“Your first 10.000 photographs are the worst” – Henri Cartier Bresson.